Fespa Nederland bijeenkomst over duurzaam gebruik van kunststof substraten

Op dinsdag 20 september is FESPA Industry Partner Vink Kunststoffen gastheer voor een ledenbijeenkomst, waarin het duurzaam omgaan met kunststof substraten centraal zal staan.

Fespa Vink Didam Sept 2022

Tijdens de bijeenkomst staat duurzaamheid centraal, met een duidelijke visie op de toekomst van de sector. Welke duurzame kunststoffen zijn nu beschikbaar en welke worden er ontwikkeld. En vooral ook aandacht voor het recyclen van kunststof binnen het circulaire programma ReVink.

Tijdens de bijeenkomst is er ook gelegenheid voor een rondleiding bij Vink Kunststoffen in Didam. Leden kunnen zich kosteloos aanmelden via info@fespa.nl.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK