Girls Who Print aanwezig op de Americas Print Show 2022

Girls Who print is de grootste onafhankelijke organisatie van vrouwen die werkzaam zijn in de wereldwijde printindustrie. Na lange tijd presenteert deze ‘vereniging’ zich op APS22, onder ‘leiding’ van de spraakmakende Deborah Corn van Print Media Centr.

Girls Who Print
Gws Promo Aps 2022

Girls Who Print bestaat nu dertien jaar en voorziet vrouwen in print en grafische communicatie van informatie en middelen om hen te helpen hun weg te vinden in de industrie en hun carrière door middel van een verscheidenheid aan educatieve initiatieven, evenementen, conferenties, content en de #GirlsWhoPrint serie op Podcasts from the Printerverse. Met een focus op community building, open kennisdeling en mentorship, is volgens Deborah Corn de women-only Girls Who Print online groep gegroeid tot meer dan 9000 wereldwijde leden.

Bezoek girlswhoprint.net om betrokken te raken, ‘empowered’ te worden, contact te leggen op social media en deel te nemen aan het actieve en groeiende mentorship programma.

“Het is lang geleden dat Girls Who Print een live evenement heeft georganiseerd, en we kunnen niet enthousiaster zijn om weer op te duiken op de inaugurele Americas Print Show. Gemeenschap en onderwijs zijn de fundamenten van onze missie, en dit evenement is een perfecte match om dat waar te maken, persoonlijk contact te leggen en een programma aan te bieden dat zal aanslaan bij alle aanwezigen, en iedereen op APS22 (17-19 augustus, Columbus, Ohio, USA) is welkom om ons te vergezellen,” zei Deborah Corn.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK