Het is Girls Who Print Day!

Vandaag, 7 oktober 2021, is het Girls Who Print Day. Je kunt je nu nog aanmelden voor het dagprogramma via Zoom, want met de Eastern Standard Time die de organisatie volgt, start het programma om 16.00 uur Nederlandse tijd.

Girls Who Print

Girls Who Print Day, gelanceerd in 2012, is een jaarlijkse viering van het grootste professionele netwerk van vrouwen in de grafische industrie en drukkerijen. Het jaarlijkse evenement biedt een platform voor gesprekken en onderwijs dat de carrière en het zakelijk succes van de huidige en toekomstige vrouwelijke leiders in de industrie bevordert.

De organisatie: “Doe online mee op 7 oktober vanaf 10 uur ET voor ons jaarlijkse evenement met actuele paneldiscussies met fierce & fabulous vrouwen uit de grafische industrie. Onze focus ligt dit jaar op mentorschap, ontwikkeling van het personeelsbestand, en het terugnemen van onze macht en positie in de industrie. Ontdek wie de 2021 Girls Who Print ‘Girlie Award’ wint om 12 uur, gevolgd door ons beruchte Leadership Panel.”

Je kunt na de registratie ook de herhalingen kijken van het event. Ook heren zijn welkom.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK