Pitstop Pro issue op Acrobat voor macOS opgelost

Enfocus gaf halverwege september aan dat er een probleem was met PitStop Pro in combinatie met de laatste versie van Adobe Acrobat op MacOS. Dat probleem is volgens Grafistore inmiddels opgelost.

Het betrof volgens Grafistore de volgende versies op macOS:

  • Acrobat 21.007.20091 Adobe CC
  • Acrobat 20.004.30015 Acrobat solo licentie
Grafistore Nieuwsbrief

Wanneer een object met PitStop Pro werd geselecteerd, dan wordt dit object, inclusief de ankerpunten niet getoond. Er was tot voorkort géén workaround voor dit probleem en het advies werd gegeven Adobe Acrobat niet te updaten.

Enfocus heeft het probleem met de Object browser inmiddels opgelost en een update klaargezet. Download en installeer de laatste PitStop Pro voor macOS via deze link. Het is doorgaans raadzaam automatische updates niet aan te zetten, zodat er eigen controle is over het moment van updaten.

Partnerbijdrage

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK