Dutch Design Week van 16-24 oktober in Eindhoven

Dit jaar is het weer mogelijk, een ‘gewone’ Dutch Design Week verdeeld over een aantal locaties in Eindhoven. Maar liefst 1500 design professionals tonen hun kennen en kunnen.

Ddw 2021

Dit jaar zal PrintPakt ontbreken en dat is jammer. Juist dit initiatief heeft het de afgelopen jaren onder leiding van
Alex Kunst en Ed Boogaard goed gedaan, ter promotie van de gecombineerde kracht ‘creatie-productie’ binnen de grafische branche en dus marketing voor het medium print.

Maar het ontbreken van PrintPakt neemt niet weg dat het event bol staat van innovatieve- en creatieve diensten en producten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK