Jaarprogramma Fespa Nederland bekend

Fespa Nederland organiseert ook in 2021 weer de nodige activiteiten. Fespa gaat, zolang de omstandigheden daar om vragen, door met het organiseren van virtuele events.

Logo Fespa Nederland

Dit voorjaar om te beginnen, de tweede editie van de ‘FESPA Nederland Virtual Fair’. Bovendien is er reeds een aantal virtuele bijeenkomsten met onze Industry Innovators gepland. Een programma met (virtuele) sessies met de leden wordt nog ontwikkeld. Later dit jaar volgt, als alles goed gaat, onze Innovatiereis naar Noord-Italië, en natuurlijk zullen wij in oktober FESPA-leden uit de hele wereld welkom heten tijdens de FESPA Global Print Expo in Amsterdam. Bekijk het hele jaaroverzicht.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK