Nieuwe voorzitter Fespa Nederland

Wouter van As is benoemd tot nieuwe voorzitter van FESPA Nederland. Hij volgt hiermee Eduard Hoogendijk op, die vanwege drukke werkzaamheden uit deze functie moest terugtreden. Van As (39 jaar) is commercieel/financieel directeur van VAN AS drukkerijen, met vestigingen in Oud-Beijerland en Amsterdam.

Wouter van As, van huis uit bedrijfskundige, hoopt vooral een extra impuls te geven aan de netwerkgedachte van FESPA Nederland.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK