EtiketXL en LabelDiscounter worden Zolemba

Eerder dit jaar heeft Richard Rensen, CEO van The Label Collective Group, het al aangekondigd: EtiketXL en LabelDiscounter, twee succesvolle dochterondernemingen van The Label Collective Group, zullen verder gaan onder één handelsnaam. Na 11 jaar groei en ontwikkeling was het op 6 juni 2017 zover; Zolemba en de bijbehorende website Zolemba.nl gingen van start.
Klanten kunnen nu terecht bij Zolemba voor al hun behoeften omtrent bedrukte en onbedrukte labels, etiketten en stickers. Eerder moest de klant twee verschillende websites aansturen en twee accounts gebruiken om bestellingen te plaatsen. Nu kunnen bezoekers alles overzichtelijk in één account vinden op de gloednieuwe website Zolemba.nl.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK