Perfect Groep en Mail Succes gaan samen verder

Eind dit jaar trekt Perfect Groep (Schiedam) in bij Mail Succes (Gouderak) voor een strategische samenwerking. De digitale marketing van Perfect Groep past bij de Print & Mail producties van
Mail Succes.

Mail Succes is voornamelijk gericht op het printen en verwerken van direct mail. Het draaien van producties. Perfect Groep komt van oudsher ook uit die wereld. Door de expertise van beide bedrijven onder één dak samen te brengen, kunnen veelomvattende marketingacties voortaan in huis worden uitgevoerd. Zo hoeven (delen van) producties niet meer te worden uitbesteed. Dit levert flink voordeel op voor klanten (het hebben van één contactpersoon) en er valt ook direct winst te behalen door bijvoorbeeld het machinepark, inkoop en huisvesting met elkaar te delen.

Mail Succes En Perfect Groep

Wim van Merkensteijn, directeur/eigenaar Perfect Groep, was al langer op zoek naar een partij voor serieuze samenwerking. Een gemeenschappelijke relatie benaderde Sjoerd de Vrind, directeur/eigenaar Mail Succes, voor een gesprek met Wim over samenwerking tussen beide partijen. “Al snel werd duidelijk wat voor potentie de samenwerking ook voor Mail Succes zou inhouden”, vertelt Sjoerd de Vrind, directeur Mail Succes.

Na 65 jaar verhuist het van oorsprong Rotterdamse familiebedrijf Perfect Groep aan het eind van dit jaar naar Mail Succes in Gouderak. De verhuizing zal heel geleidelijk gaan en is al begonnen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK