Hagenaar Reclame neemt The Letterfreak over

“Jawel! Eindelijk kunnen we het bekendmaken, Hagenaar Reclame heeft The Letterfreak overgenomen,” bericht Hagenaar Reclame trots op hun website.

The Letterfreak is een sign & design bedrijf uit Rotterdam en nieuwe eigenaar Hagenaar Reclame is een ontwerp- en reclamebureau niet ver weg gelegen in Sliedrecht. Het werd in 1980 opgericht door Adrie Hagenaar. Vandaag de dag is Hagenaar Reclame marktleider op het gebied van makelaarsborden, is het een groothandel in spandoeken en stickers en levert het allerlei soorten drukwerk. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark met printers, plotters en freesmachines.

Hagenaar Reclame

Uit het nieuwsbericht: “Een uitbreiding die ons een zeer uniek, aanvullend klant- en productportfolio biedt. Daarnaast geeft het de groep nog meer expertise en capaciteit op het vlak van sign, design, studio én wall decorating. Dit gaat enorm bijdragen aan de groei die Hagenaar Reclame voor ogen heeft de komende jaren! Michel en Frank bedankt voor het vertrouwen. Vanzelfsprekend willen we langs deze weg ook het team van The Letterfreak nogmaals een warm welkom heten in de Groep.”

Beeldbron: Website Hagenaar Reclame. V.l.n.r. Albert Stel (Hagenaar Reclame), Michel Willemsen en Frank Janmaat.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK