Haan Reclamewerk neemt Friesland Reclame over

Signmaker Haan Reclamewerk heeft per 1 december 2021 Friesland Reclame uit Burgum overgenomen. Met de overname versterken zij hun positie in de markt voor lichtreclame.

Overname Haanreclamewerk

Friesland Reclame gaat vanaf de overname door het leven als: Friesland Lichtreclame. Het bedrijf is al
25 jaar specialist in lichtreclame. Op de website van Friesland Reclame: “Deze reputatie dragen we met liefde over op de nieuwe naam. Haan Reclamewerk en het nieuwe Friesland Lichtreclame vullen elkaar perfect aan. Deze overname is daarmee absoluut van meerwaarde voor de bestaande relaties.” De nieuwe identiteit betekent ook dat deze website binnenkort in een nieuw jasje en met een nieuwe huisstijl gelanceerd wordt.

“Haan Reclamewerk beschikt over een getalenteerd sign-team, van grafische vormgevers tot print-operators, reclamewerkers en monteurs, en er wordt vanuit Stiens gewerkt met de modernste machines.” Het Friese bedrijf bericht: “Ons team van signmakers is door het nieuws sterk gemotiveerd om het bedrijfsonderdeel lichtreclame de komende jaren nog meer vleugels te geven met interessante producten en diensten.”

Beeld: Haan Reclamewerk. Bjinse Wolters tekent samen met Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk voor de overname.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK