Exclusief interview met Wouter Haan van Simian bij printmedianieuws

Tijdens de Vakdag Print&Sign ‘onthulde’ Simian directeur Wouter Haan de eerste Landa S10P voor zijn bedrijf in Westerbroek en daarmee tevens de eerste installatie in Nederland.

Echt ‘geheim’ was het al niet meer. Naast de nodige geruchten werd vooral door een LinkedIn oproep voor een servicemonteur in het noorden van het land, al snel duidelijk dat Simian één van de serieuze kandidaten zou zijn in dit deel van het land. De S10P wordt in maart geleverd en komt niet in de nieuwe hal, maar in de bestaande hal ‘in de buurt’ van beide Komori’s en HP Indigo’s te staan.

Opengewerkt model van de Landa S10P

Wouter Haan vertelt op printmedianieuws.nl zijn verhaal achter de aanschaf. Hij geeft daarbij een inkijkje in de wijze waarop zowel HP als Landa het proces doorliepen in de ‘strijd’ om de gunst van het online bedrijf in Westerbroek.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK