Ramon van Wingerden spreker op Online Print Symposium in München

Ramon van Wingerden, CEO van het Nederlandse softwarebedrijf Prindustry, is één van de internationale sprekers op het Online Print Symposium (OPS) in München eind april.

Ramon zal spreken over de online printmarkt in de Benelux, en zal ingaan op de positie van deze landen in de wereldwijde online printindustrie:

Ramon Van Wingerden Prindustry Online Print Symposium Spreker 2022

“Het thema is: ‘Start Up and Print Online’. Er liggen nog veel kansen in online drukwerk, maar we zien ook dat de markt voor open en gesloten webshops snel aan het veranderen is. In ieder geval in de Benelux-markt. We zitten nu in een meer volwassen fase. In een fase van samensmelting tussen digitale media en print. Het zal allemaal draaien om verbinden. De juiste producten, de beste cloudplatforms en een integratie tussen klant, printproviders en IT-partners. Ik kijk ernaar uit om mijn mening over dat onderwerp te delen in mijn presentatie op OPS en om van gedachten te wisselen over dit onderwerp.”

Andere sprekers zijn onder andere: Roland Keppler, CEO van Onlineprinters, Christian Weyer van Zaikiko, consultant Ludovic Martin en organisator Bernd Zipper.

Het Online Print Symposium vindt op 28 en 29 april 2022 plaats op een gloednieuwe locatie in München, die zowel onder normale als pandemische omstandigheden gebruikt kan worden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK