Leiding Hillenaar in nieuwe handen

Peter Heemskerk wordt de nieuwe CEO. De Huidig CEO Jeroen Hillenaar blijft wel betrokken bij het ontwikkelen van de strategie van het bedrijf. Bas Nieuwenburg wordt commercieel directeur.

Hillenaar Assen

Peter Heemskerk
De nieuwe CEO bij Hillenaar: Peter Heemskerk

Jeroen Hillenaar in het persbericht: “We zijn vanaf 2017 van een kleine speler uitgegroeid tot één van de belangrijkste exploitanten van buitenreclame in Nederland. Het bedrijf staat nu en heeft een solide basis. Dat maakt de weg vrij voor mij om ruimte te maken voor een nieuwe directie. Beide heren werken al jaren voor Hillenaar Outdoor en passen perfect bij de ondernemende cultuur die ons kenmerkt.”

Energieneutrale duurzaamheid.

In het digital signing segment wordt er alles aan gedaan om de al eerder ingezette duurzame koers vorm te geven. Hillenaar: “De meest recente uitbreiding van ons netwerk – een Digitale Reclamemast langs de A28 bij Assen – is bijvoorbeeld volledig energieneutraal.”

Peter Heemskerk was al 5 jaar operationeel directeur bij Hillenaar. Tot en met oktober 2016 was hij werkzaam bij Clear Channel Nederland als Development director.

Bron: Hillenaar (aangevuld).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK