Pronto Print stopt in centrum van Arnhem

Lokale drukkerijen in centra van steden kom je nog maar zelden tegen. Als ze al in het nieuws komen, dan gaat het meestal om sluiting. Dat geldt ook voor Pronto Print in Arnhem.

Ruud De Wit

Ruud de Wit deed de aankondiging van de sluiting op LinkedIn. “Na bijna 45 jaar ondernemen ga ik het wat rustiger aandoen en neem voorzichtig plaats achter de geraniums‚Ķ kijk terug op een prachtige tijd met een hoog innovatieniveau in onze bedrijfstak en heb veel te danken aan onze medewerkers door de jaren heen, die deel hebben uitgemaakt van de ‘Pronto’ familie. Kijk tevreden terug op een mooie periode in mijn leven!
Vanaf 1 juli kunnen onze klanten terecht bij Copy Kronenburg aan het Croydonplein in Arnhem-Zuid.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK