Projectcolor krijgt MVO status van EcoVadis

Projectcolor heeft de Gold status voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gekregen van onafhankelijk beoordelaar EcoVadis. Deze status geeft aan dat Projectcolor tot de top 4% meest duurzame bedrijven ter wereld behoort. En daar zijn zij trots op!

Ecovadis Projectcolor

De Gold status werd aan Projectcolor toegekend als erkenning voor de vele MVO-initiatieven die het bedrijf heeft gerealiseerd. Elk aspect van Projectcolor is onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd. Projectcolor behaalde hoge scores op alle beoordeelde thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

EcoVadis beoordeelt met 21 MVO criteria op 4 verschillende thema’s.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK