Ricoh behaalt Specialist-status in Verdantix rapport

Onderzoeksbureau Verdantix heeft Ricoh als systemintegrator met de Specialist-status bekroond. De status is toegekend in het onlangs verschenen rapport ‘Verdantix Green Quadrant: Workplace Systems Integrators’.

Ricoh Linkedin1 430x400 2

Het rapport uit 2023 vergelijkt de meest prominente systeemintegrators op de markt. Dit jaar noemt Verdantix dat Ricoh een ‘marktleidende score’ heeft behaald, dankzij de eigen werkplekbeheersystemen en de mogelijkheden die ze bieden. Het rapport van Verdantix benadrukt hoe Ricoh voortdurend investeert in de ontwikkeling van de eigen technologie. Op deze manier kan de technologie “meegroeien om aan de klantbehoeften te voldoen”. Dit doet Ricoh door “geavanceerde technologie zoals AI op nieuwe manieren te benutten, zodat dit automatisering stimuleert en nieuwe diensten mogelijk maakt”. Met het workplace management platform Ricoh Spaces “onderzoekt Ricoh bijvoorbeeld hoe Generative AI slimme suggesties en ondersteuning kan bieden binnen het platform.”

Wouter Aarts, Product Marketeer bij Ricoh Nederland, is blij met de bevindingen van het rapport. “De behoefte aan technologieën neemt toe. Denk aan platforms voor workplace management, die bijdragen aan een agile en efficiënte manier van werken. En die ontworpen zijn om de betrokkenheid van medewerkers, de samenwerking en de productiviteit te bevorderen. We investeren voortdurend in onze producten en diensten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Ik ben trots dat dit rapport de ontwikkelingen erkent die Ricoh de afgelopen jaren heeft geboekt als toonaangevende werkplekintegrator.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK