Ricoh krijgt “Prime” status duurzaamheid van Oekom

LOGO_oekom_PRIME_WebRicoh scoort al jarenlang hoog als het gaat om duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo staat het bedrijf al 11 jaar lang in de FTSE 4 Good Index Series, staat het in de Dow Jones Sustainability World Indices en heeft het zilver in de Zwitserse RobecoSAM lijst. Nu heeft het ook de “Prime” status, de hoogste waardering mogelijk, van het Duitse oekom research AG. Ricoh kreeg deze status voor de implementatie en het gebruik van strenge richtlijnen op het gebied van hergebruik en recycling, het ontwikkelen van energiezuinige producten, en het hebben van strenge criteria op het gebied van milieubelastende chemie en materialen. Oekom is één van de leidinggevende onderzoekscentra op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen en haar Prime waardering betekent dat Ricoh tot een van de beste fabrikanten in de industrie genoemd kan worden. Meer informatie vind je via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK