Ricoh verder in nabewerking met overname Abylco

De overname van Albyco door Ricoh zorgt ervoor dat printprofessionals de beschikking krijgen over nóg meer nabewerkingsmogelijkheden. Eef de Ridder, Vice President Graphic Communications Group bij Ricoh Europe, is blij Albyco te verwelkomen binnen de Ricoh-familie.

Abylco Ricoh

Albyco, gevestigd in Oosterhout, is gespecialiseerd in nabewerkingsapparatuur voor een breed scala aan digitale printproducten zoals communicatiedrukwerk en toepassingen in labels, sign en verpakkingen. Dankzij de integratie van de expertise van Albyco verbreedt Ricoh zijn portfolio van end-to-end printoplossingen. Printprofessionals profiteren van nóg meer nabewerkingsmogelijkheden.

Eef de Ridder (rechts op de foto) is enthousiast over de overname: “Hiermee versterken we opnieuw onze innovatiekracht die de sign- en grafimediamarkt verder vooruit helpt. Wij noemen dat HENKAKU, het Japanse woord voor transformatieve innovatie. Wij zien dat er steeds meer vraag ontstaat naar hoogwaardige nabewerkingsmogelijkheden in bijvoorbeeld grootformaat en inkjet- en tonerprinten. Klanten zijn op zoek naar end-to-end geïntegreerde oplossingen. Daarom is Albyco, met zijn uitstekende reputatie en ruime ervaring, zo’n goede aanwinst voor de Ricoh-familie. Beide partijen profiteren van deze krachtenbundeling.”

Jos van Uum (links op de foto), directeur van Albyco, vult aan: “We zijn blij onze krachten te bundelen met Ricoh en met onze expertise bij te dragen aan het succes van een bedrijf dat een naam heeft hoog te houden als het om technologische vooruitgang en klantgerichte oplossingen gaat. Deze samenwerking biedt enorme kansen tot synergie en innovatie, om daarmee klanten nog meer toegevoegde waarde te kunnen bieden. We hebben in Ricoh de beste partner gevonden om zowel onze klanten als onze medewerkers te ondersteunen in deze volgende ontwikkelingsfase.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK