Printables stimuleren emotionele ontwikkeling van kinderen

In een wereld vol prikkels en uitdagingen is het essentieel om kinderen te ondersteunen bij hun emotionele ontwikkeling. De printables van Theme Prints zijn een creatieve en educatieve manier om hier samen met je kinderen mee aan de slag te gaan. 

Volgens Theme Prints zijn geprinte materialen de manier om kinderen te ondersteunen in hun emotionele ontwikkeling. Met kleurrijke posters, werkbladen en een reeks affirmatie- en filosofie kaarten stimuleert Theme Prints kinderen om zichzelf te ontdekken, emoties te begrijpen en zelfverzekerd op te groeien. Zo zijn de affirmatiekaarten een krachtig middel om zelfpraat om te zetten en zelfvertrouwen te stimuleren. Met teksten als “Ik ben belangrijk en mijn mening telt mee” of “Ik ben uniek en heb speciale talenten” helpen deze 32 kaarten kinderen om negatieve gedachten om te buigen naar positieve, zelfbevestigende overtuigingen. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK