Onderdeel Zwaan Printmedia kan doorstarten

De curator heeft het in Wormerveer gevestigde bedrijf opgesplitst om een doorstart van kansrijke onderdelen mogelijk te maken.

Zwaan Printmedia Gebouw

MullerXXL Print & Sign lijkt het bedrijf achter de doorstart te zijn. Sander Muller en Marco Pol zijn de eigenaren van dat bedrijf en zijn bepaald geen onbekenden in het printmedia landschap. Zwaan Brand Services was een divisie die zich richtte op fulfilment dienstverlening voor drukwerk en campagnes, ondersteund door geavanceerde BrandPortals. Het bedrijf bediende grote B2B-accounts.

Marco Zwaan
Voor directeur Marco Zwaan was het faillissement een ‘zwarte dag’

Na 2 dagen stilstand is dit onderdeel nu dus doorgestart en zal vanuit een nieuwe locatie in Amsterdam worden voortgezet. Marco Zwaan noemde het faillissement een ‘zwarte dag’ in zijn leven. Er verschenen veel steunbetuigingen op LinkedIn in de hoop dat een doorstart in wat voor vorm dan ook, mogelijk zou zijn.

Wat er met het bedrijfspand in Wormerveer gaat gebeuren is niet bekend gemaakt. Ook het aantal mensen wat mee zou kunnen verhuizen naar Amsterdam, is nog niet bekend.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK