Print.com Productions installeert Canon iX3200 in Oss

In het streven naar een versnelling in de transitie naar inkjet producties, heeft Print.com Productions gekozen voor de investering in de Canon Varioprint iX3200. De aanwinst werd al enige tijd geleden geïnstalleerd in het full-service printbedrijf in Oss. (partnerbijdrage)

Oss Canon Varioprint
Print Com Productions

“Dit is voor ons is een logische stap vooruit,” zegt Marco Aarnink, captain en oprichter van Print.com. “We zien in de markt een duidelijke verschuiving naar print-on-demand, met gemiddeld lagere orderwaardes en snellere doorlooptijden, ook voor de printprofessionals, brands en agencies die wij bedienen. Inkjet sluit perfect aan bij deze ontwikkeling. Bovendien heeft inkjet kwalitatief een spectaculaire groei doorgemaakt de afgelopen jaren.”

Lees meer bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK