Groei met je klanten: breid je online print shop uit!

Is een standaard online print webshop toekomstbestendig? Waar zit de toegevoegde waarde van je bedrijf? Welke problemen los je concreet op voor je klant? En hoe kun je die oplossing optimaal faciliteren in een webportaal? Prindustry daagt je in deze video uit om na te denken over de toekomst van online print voor een duurzame klantrelatie. (partnerbijdrage)

Jolanda van Drie, Marketing Manager bij Prindustry: “Je kunt een webshop opschalen naar een PLUS-versie met modules die toevoegde waarde bieden voor je klanten. Met PLUS-modules bied je meer dan een webshop. Je creëert een platform om jouw klant op alle communicatievlakken te ontzorgen. Denk aan klantaccounts met eigen rollen en rechten, budgetbeheer per klantgroep, een opslaghub voor alle productiebestanden of downloadbare video’s en een voorraadmodule. En dat allemaal via een grafisch ordersysteem dat je feilloos ondersteunt. Prindustry investeert in het slimme automatiseringen voor het volledige orderproces in een platform met alle bijbehorende modules voor offertes, facturatie, boekhouding, voorraad, budget of design. Met open en gesloten bestelplatforms faciliteren we de grafische partner optimaal om de beste communicatieoplossing voor de eindklant te leveren.”

Prindustry organiseert precies over één week, op donderdag 18 april om 10.00 uur, een Online Kennissessie met dit onderwerp als invalshoek. Aanmelden is kosteloos.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK