Benelux Online Print Event: lessen vanuit de online wereld

Gisteren vond het Benelux Online Print Event plaats in Antwerpen. De 2019 editie straalde vooral vertrouwen uit. De aanwezigen uit zowel de online- als de offline printomgevingen leerden veel van elkaar.

De tegenstellingen tussen online en offline blijven groot. Vooral de online bedrijven ontwikkelen zich sterk in marketing, persoonlijke aandacht en logistiek. Dat kwaliteit in meer technische zin van het woord feitelijk met de inrichting van de juiste workflows bijna standaard te noemen is, zorgt ervoor dat de aandacht meer en meer verschuift naar het verder automatiseren van alle processen in de periferie, om te kunnen doen aan just-in-time production en just-in-time delivery. Met uiteraard alle aandacht voor de steeds veranderende wensen van de klant. Lees het volledige verslag bij printmedianieuws.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK