Geslaagde installatie flexo-waterwasprocessor bij Dobber Healthcare

Afgelopen donderdag 4 april werd bij Dobber Healthcare uit Uitgeest met succes een nieuwe flexo-waterwasprocessor C-TOUCH MK2 van Fujifilm geïnstalleerd. Dobber Healthcare was toe aan een nieuwe processor voor hun afdeling Pharma Labels. In samenwerking met partner Atécé werd er gekozen voor de state-off the art C-TOUCH MK2 processor in combinatie met Flenex FW-L2 flexo-platen, beide van Fujifilm. (partnerbijdrage)

Fujifilm C Touch Installatie Dobber Teamfoto Copy

Dobber Healthcare, met vestigingen in Alkmaar en Uitgeest, levert al meer dan 40 jaar topkwaliteit op het gebied van grafische eindproducten voor de wereldwijde farmaceutische industrie. Adviseren over technische mogelijkheden, meedenken en begeleiding bij de ontwikkeling van bijsluiters, labels en het ontwerpen van medicijnverpakkingen zijn andere belangrijke taken van Dobber Healthcare. 

C-TOUCH alles-in-één flexo-waterwasprocessor

De C-TOUCH MK2 is een ideaal systeem voor kleine en middelgrote bedrijven die zelf platen willen maken. Een gemakkelijk toegankelijk alles-in-één openklapbaar-ontwerp zorgt voor een efficiënte plaatverwerking. De combinatie van de C-TOUCH MK2 met Flenex FW-platen beperkt de verwerkingstijd van het maken van platen tot minder dan 40 minuten (afhankelijk van het plaattype). Dit is 3 keer sneller dan toonaangevende solventsystemen en 1,5 keer sneller dan huidige thermische en watertechnologieën. De hoogwaardige apparatuur is beschikbaar in drie versies op basis van de maximale plaatgrootte en zorgt elke dag voor een consistente, betrouwbare werking. 

Meer informatie C-TOUCH: Waterwasprocessors | Fujifilm [Nederland] 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK