Inspiratie dag bij De Budelse: healthcare packaging

De Budelse heeft afgelopen dinsdag haar inspiratie dag gehouden. Daarbij was een mix van ontwikkelaars, producenten, gebruikers en verenigingen aanwezig uit de medisch/farmaceutische verpakkingsbranche.

Budels Healthcare Packaging

Tijdens de verschillende sessies zijn veel uitdagingen in ons vakgebied aan de orde gekomen maar ook volop innovatieve ideeën besproken door de inspirerende sprekers. Fijn om kennis te kunnen delen en samen te werken aan duurzame verbeteringen voor verpakkingen in de gezondheidszorg.

De Budelse zegt binnenkort op haar website uitgebreid verslag te gaan doen van de bijeenkomst.

Bron: LinkedIn bericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK