BuDi: Web2Packaging in de hoogste versnelling bij de Budelse

Op de Packaging Innovation, 27 en 28 november in het Taets Art and Event Park – Amsterdam, presenteert drukkerij De Budelse een web2packaging applicatie die het zelf ontwerpen en bestellen van verpakkingen in de hoogste versnelling brengt.BuDi is een platform waarmee opdrachtgevers hun eigen verpakking kunnen ontwerpen, in 3D bekijken en bestellen.

BuDI_scherm

Met een staand, liggend, rechthoekige of afwijkend formaat doos als uitgangspunt kunnen tekst en beeld in elke gewenste kleur leiden tot een ontwerp dat in 3D bekeken kan worden. Bestellen in grote of kleine oplagen is daarna een simpele stap waarna De Budelse zorgt voor een snelle levering. De besparingen in tijd en geld zijn duidelijk, zeker als het gaat om vervolgopdrachten of kleine veranderingen. Meer informatie over de innovatieve toepassing van web2packaging kun je opvragen door een mail te sturen naar h.mennen@debudelse.nl, Harry Mennen kun je ook contacten als je de Packaging Innovation wil bezoeken, want dat is alleen mogelijk op invitatie.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK