KVGO reageert op miljoenennota van demissionair kabinet

Afgelopen dinsdag -tijdens Prinsjesdag- presenteerde het kabinet zijn miljoenennota die richting zou moeten geven aan antwoorden op bovenstaande uitdagingen. Het KVGO is als brancheorganisatie voor de grafische ondernemers echter kritisch op het gepresenteerde maatregelenpakket.

Prinsjesdag 2

Het KVGO op haar website: “We vinden het vanzelfsprekend goed dat het kabinet maatregelen neemt om armoede in Nederland aan te pakken en de koopkracht te verbeteren. Maar vinden ook dat het kabinet er ook voor moet zorgen dat werken, méér werken en ondernemen altijd beter loont. Want dat is hét beste recept voor bestaanszekerheid.”

Lees verder bij het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK