Tweede Kamerlid Thierry Aartsen via KVGO op bezoek bij Control Media

Thierry Aartsen, Tweede Kamerlid voor de VVD, bracht op maandag 1 mei een werkbezoek aan het KVGO. Doel van het bezoek: meer inzicht geven aan beleidsmakers in Den Haag over de maatschappelijke en economische impact van de grafische sector in Nederland.

Kvgo Bezoek Kamerlid

Leon van Nunen dompelde Thierry Aartsen onder in de wondere wereld van onze sector. Bij Control Media in Etten-Leur vertelde hij over de kansen die ondernemers kunnen grijpen en stond hij ook stil bij de uitdagingen die hij ervaart in het ondernemen in Nederland.

Lees verder bij het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK