Redactie blokboek.com is vrijdag vrij

5 mei is een officiële feestdag, maar niet iedereen is vrij. Dat hangt volledig af van het bedrijf, de overkoepelende cao of individuele afspraken. Wij hebben hier op de redactie onszelf een dagje vrij gegund.

Vrije Dag 5 Mei

De redactie wenst iedereen die ook vrij is op die dag een heerlijk lang weekend toe. De redactie is maandagochtend vroeg weer actief om inspirerend nieuw uit de branche te publiceren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK