De redactie wenst u een positief en gezond 2023 toe

De redactie sluit het jaar 2022 af. Een turbulent jaar in vele opzichten. Energieprijzen, logistieke problemen in de bevoorrading en prijzen van consumables hielden mening ondernemer flink bezig. Op weg naar 2023 zal het herstel en vooral de weg naar stabiliteit nog veel uitdagingen bevatten.

2023

Positiviteit en gezondheid zijn de twee ‘voedingsmiddelen’ om samen de energie te vinden en te behouden om al die uitdagingen in 2023 toch weer aan te kunnen. Want die zijn er voldoende. De branche heeft volop mogelijkheden te innoveren in workflows, automatisering, nieuwe businessmodellen en vooral productontwikkeling op basis van klantbehoeften.

Het afgelopen jaar heeft de blokboek redactie haar inzet zoveel mogelijk gericht op inspirerende applicatievoorbeelden, spannende technologie, kleurrijke evenementen, bedrijfsnieuws en nog veel meer. Dat blijven we in 2023 onverminderd voortzetten.

We wensen u dan ook een positief, maar bovenal een gezond 2023 toe!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK