De redactie van blokboek.com wenst u prettige Kerstdagen

Het Kerstweekend staat voor de deur, misschien even tijd voor een moment van ontspanning in rare tijden. Corona beïnvloedt ons gevoel van ontspanning, net zoals het dat vorig jaar heeft gedaan. In de komende week – een ‘gewone’ werkweek – blikt de redactie terug op hetgeen door u belangrijk werd gevonden.

Kerst Blokboek

Het redactieteam van blokboek.com, bestaande uit: Jolanda van Drie, Marco den Engelsman, Peter Luit en eindredacteur Marja Korpel wensen u prettige Kerstdagen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK