Leon van der Meer eindverantwoordelijk bij Probo

Het vertrek van René de Hey als algemeen directeur van Probo was voor het managementteam, bestaande uit onder andere Leon van der Meer, Douwe Pieter van der Galiën en Erwin van der Sloot natuurlijk geen verrassing. Leon van der Meer krijgt vanuit dat team de eindverantwoording voor het bedrijf in Dokkum.

Mt Probo
Douwe Pieter van der Galiën, Leon van der Meer en Erwin van der Sloot 

Het was al langer bekend dat René de Heij meer ruimte voor zichzelf wilde. In de afgelopen periode heeft hij vooral zijn tijd gestoken in ontspanning door middel van avontuurlijke reizen. René was vanuit 2015 het gezicht van Probo. Probo oprichter Erwin Postma opereerde meer op de achtergrond.

Het managementteam bestaat uit zeven personen, ook Wilco Barentsen, Menno Akkerman, Manuela Schaap en Femke Dijkstra maken deel uit van de dagelijkse leiding.

Lees verder bij sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK