Breaking news: René de Heij verlaat Probo

Nog geen half uur geleden plaatst directeur René de Heij op zijn LinkedIn-account dat hij Probo gaat verlaten. “Time to move on”, bericht hij.

Rene De Heij

René staat al ruim 7 jaar aan het roer van het succesvolle sign bedrijf Probo in Dokkum. Daarvoor was hij onder meer algemeen directeur bij Drukwerkdeal. Na zijn succestijd bij Probo, vindt René het nu tijd voor een nieuwe stap. Op zijn LinkedIn account: “Er staat in Dokkum een prachtig bedrijf met heel veel mogelijkheden en een duidelijke koers. Zelf kreeg ik steeds meer de wens aan tijd en ruimte voor mezelf, om weer nieuwe dingen te verkennen. Met heel veel energie en passie heb ik, samen met een prachtig team, aan Probo gewerkt.
Tijd ook om talenten de ruimte te geven en het stokje aan
Leon van der Meer over te dragen. Uiteraard wens ik hem, Erwin Postma en het Probo-team heel veel succes en plezier bij het verder uitbouwen van Probo.”

Lees hier zijn hele bericht.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK