Dataline lanceert MultiPress Polaris

Dataline lanceert binnenkort versie 5.4 van MultiPress, het populaire MIS/ERP-pakket dat door meer dan 1.000 printproductiebedrijven in Europa wordt gebruikt, onder de naam: ‘Polaris’. Hiermee willen zij grafische bedrijven versterken in economisch moeilijke tijden.

Het Dataline-team luisterde aandachtig naar de wensen en suggesties van MultiPress-gebruikers en kwam zo tot deze nieuwste versie. MultiPress 5.4 bevat verbeteringen van bestaande functionaliteiten en breidt het softwarepakket uit met enkele belangrijke vernieuwingen.

Blog Post Multipress 5.4 Lachende Man 2022 Rgb 72

Dirk Deroo, CEO van Dataline verklaart: “Printproductiebedrijven van vandaag staan onder enorme druk door leveringsproblemen van papier en substraten, gebrek aan geschikte arbeidskrachten, steeds strengere milieurichtlijnen en sterke prijsfluctuaties. Dat zijn zonder meer zeer belangrijke uitdagingen. Daarom is het voor die bedrijven cruciaal om hun administratie- en productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Een optimaal productieproces geeft hen immers de flexibiliteit om in te spelen op snel veranderende omstandigheden. Alle vernieuwingen in de Polaris-versie van MultiPress zijn erop gericht om het werk van de MultiPress-gebruiker te vereenvoudigen én om printproductiebedrijven te ondersteunen tijdens deze economische uitdagingen, zowel nu als in de toekomst.”

Vanaf het einde van september geeft Dataline een gratis webinarreeks over deze nieuwe update en de belangrijkste functies in MultiPress Polaris.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK