KVGO behoudt contributiemodel op basis van aantal fte’s

Tijdens de Algemene Vergadering op 15 november werd al duidelijk dat het gedifferentieerde contributiemodel met verschillende pakketten niet haalbaar zou zijn. De leden kozen voor behoud van het bestaande model met lagere contributie en kortingen voor de eerste twee jaar.

Kvgo Leaflet

Er wordt ingezet op groei, met het accent op ZZP’ers en het zogenaamde kleinbedrijf. Daar zijn de meeste mogelijk nieuwe leden te vinden. Met een wervende leaflet zegt het KVGO in 2023 weer te willen groeien. Momenteel heeft de organisatie rond de 620 leden.

Lees alle uitgangspunten bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK