De redactie van Blokboek.com wenst u prettige Kerstdagen

Het redactiekantoor is komende week beperkt bezet, baanbrekend nieuws in die week publiceren wij natuurlijk, zoals u van ons gewend bent. Aanstaande woensdag verschijnt er echter geen nieuwsbrief, de eerstvolgende nieuwsbrief zal verschijnen op woensdag 4 januari.

Met dan nog een kleine week te gaan, naderen we het einde van het jaar 2022. Het jaar dat na de corona pandemie vooral herstel zou hebben moeten laten zien. De gevolgen van de situatie in de Oekraïne heeft dit jaar gemaakt tot een onvoorspelbare economie, met talloze gevolgen voor de branche in alle mogelijke ‘kostenketens’. En dat zal 2023 maken tot een spannend jaar, niemand kan nu nog overzien of en in welke mate de economische parameters zich weer (deels) zouden kunnen herstellen.

De redactie wenst u prettige Kerstdagen toe.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK