Interactieve DOOH-Kerstcampagne met abri-livestream

Coca-Cola in Nederland versterkt hun kerstcampagne met een eendaagse innovatieve DOOH (Digital Out-of-Home)-campagne die het mogelijk maakt om mensen met elkaar te verbinden. Twee abri-displays in bushokjes van Amsterdam en Den Haag zijn voorzien van een feestelijke eettafel waar voorbijgangers kunnen aanschuiven voor een kerstdiner.

Coca Cola Jcdecaux

De abri’s zorgen vervolgens voor een liveverbinding tussen de twee steden. De inzet van de innovatieve abri versterkt de campagne ‘Christmas Always Finds Its Way’ en de boodschap dat kerst er altijd weer in slaagt mensen samen te brengen.

Anouk van den Broek, Media Manager van Coca-Cola in Nederland: “We zijn trots dat we voor deze campagne een samenwerking konden realiseren tussen twee toonaangevende OOH-partijen. Niet alleen deze unieke samenwerking, maar ook de innovatieve DOOH-campagne draagt bij aan onze kerstboodschap. Door niet alleen families en vrienden, maar zelfs onbekenden samen te brengen rond de eettafel. Pas dan ontstaat de echte magie van Kerst!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK