De Rabobank verstrekt Tapp.online Rabobank Innovatielening

Het waren spannende maanden, maar Tapp.opnline is intens blij om op het nippertje van dit jaar te kunnen vermelden dat zij bij de Rabobank het zogenaamde RIL-traject hebben doorlopen, waarbij ze een pre-seed investering hebben ontvangen om de groei te kunnen doorzetten en onze ontwikkeling te kunnen versnellen.

Rabo Tapp

De RIL (Rabobank Innovatielening) is gericht op het investeren in innovatieve ideeën die bijdragen aan de digitalisering van de maatschappij en het verduurzamen van de food-sector. De ervaren commissie was onder de indruk van onze papieren en recyclebare dataloggers. Tapp.online ontwikkelt papieren dataloggers die temperatuur, luchtvochtigheid en schokken kunnen meten. Data is toegankelijk met niets meer dan een smartphone, zonder dat je een app hoeft te gebruiken. Niels Posta van Tapp.online: “Laten we slim papier de nieuwe norm maken in de wereld van de dataloggers!”

Bron: Niels Posta via LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK