Tessa Schlüter verlaat KVGO na dienstverband van 40 jaar

Per 1 mei 2023 verlaat Tessa Schlüter het KVGO, na een dienstverband van 40 jaar. Tijdens haar loopbaan heeft Tessa het KVGO en zijn leden altijd met hart en ziel ondersteuning gegeven. Van de Kalenderwedstrijd, de Kerstnummers, de Grafisch Gala’s, de districtsondersteuning tot het directie- en bestuurssecretariaat: Tessa was er al die tijd bij en gaf het beste van haarzelf!

Tessa Kvgo

Tessa Schlüter: “Het is een prachtige bedrijfstak en ik heb met heel veel plezier daarin rondgelopen. Vaak met verwondering bij de ledenbedrijven gezien wat voor prachtige producties er gemaakt worden. Ik blijf het een beetje ‘toveren’ vinden, het drukproces. Grafisch Nederland maakt de wereld een beetje mooier!”

Brecht Grieten, directeur KVGO: “Het is bijna onbeschrijflijk om afscheid te nemen van zo’n icoon van onze vereniging. Je kan je bijna niets meer uit de geschiedenis van het KVGO inbeelden, of Tessa was erbij, regelde alles achter de schermen en ondersteunde de leden, de collega’s en het bestuur. Het is dus een open deur om te zeggen dat we haar enorm gaan missen en ontzettend dankbaar zijn voor alles wat ze voor deze sector heeft betekend. En niet in te laatste plaats: we nemen ook afscheid van een fantastische en inspirerende collega. We wensen haar dan ook alle goeds toe op het pad dat ze nu gaat bewandelen!”

Bron: KVGO website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK