Grip op schaars personeel

Het aantrekken van schaars talent is voor veel bedrijven een grote uitdaging, zeker als het gaat om Millennials en Gen Z’ers. Maar hoe kun je als werkgever deze doelgroep toch aantrekken en behouden?

Mensen Ai

Heleen Ernst schreef een blog waarin zij werkgevers 7 vragen voorlegt waarop zij zelf het antwoord kunnen formuleren voor het kunnen behouden van personeel binnen de huidige tijdgeest.

Lees de blog van Heleen Ernst

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK