Time stopt met betaalmuur

Vanaf 1 juni aanstaande verdwijnt de betaalmuur achter het publiekstijdschrift TIME. Met het verdwijnen van de betaalmuur komt maar liefst een archief vrij van 100 jaar.

Time Kopbeeld

CEO Jessica Sibley zei dat tijdens het 17e jaarlijkse Time100 Gala: “Het is onze missie om vertrouwde, hoogwaardige verhalen te bieden over de mensen en ideeën die onze wereld vormen, en om ervoor te zorgen dat informatie toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht de geografische locatie of sociaaleconomische status.”

TIME had sinds 2011 een betaalmuur voor haar digitaal gepubliceerde artikelen. De inkomsten (althans voor wat betreft het digitale deel) moeten dus komen van adverteerders. Het is nu de vraag om meer uitgevers zullen volgen, of dat TIME een uitzondering is binnen een selecte groep van uitgevers.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK