Telrol verder onder de naam Opti-Label

Telrol, een toonaangevende producent van zelfklevende etiketten, kondigt aan dat het vanaf 1 mei 2023 verder gaat onder de nieuwe naam Opti-Label. Deze naamswijziging is het resultaat van hun nieuwe aanpak om de beste prijs te kunnen aanbieden door middel van een verbeterde organisatie & processen.

Opti Label

Rino Goetheer, Managing Director Opti-Label, zegt: “Met Opti-Label zetten wij ons op de kaart door middel van de beste prijs, in combinatie met goeie kwaliteit en maximale service. Dit doen we door middel van een efficiënte organisatie, waarin kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid & flexibiliteit centraal staan. De beste prijs wordt ook gerealiseerd door efficiënte bedrijfs-processen, waarin operational excellence & continu verbeteren centraal staan, met in het hart van de organisatie gemotiveerde medewerkers, die er alles aan doen om de interne en externe klanten maximaal te ontzorgen.”

Lees meer over de Optimum Group

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK