Interessante poll op Sign.nl: 47% steunt personeel financieel

‘Ik geef mijn personeel iets extra’s om koopkrachtproblemen te verlichten,’ aldus de poll op Sign.nl. Het aantal bedrijven die op de poll reageerde werd niet vermeld, maar procentueel is de uitslag toch zeker interessant te noemen.

Poll
Sign Nl Logo

De redactie van Sign.nl zegt dat 26% positief reageerde met ‘ja, want alle kleine beetje helpen’. Maar liefst 21% zegt dat zij hun personeel een flinke kerstbonus hebben gegeven. Dat twee getallen samen maken de 47% waarin er vanuit werkgeverszijde positief werd gereageerd op de laatste poll van het vakblad.

Toch zegt ook 26% zich hier niet verantwoordelijk voor te voelen. En 16% zegt zelf nauwelijks het hoofd boven water te kunnen houden. Samen toch goed voor 42% van de uitslag. Tot slot zegt 11% eerst de energierekening af te wachten alvorens zij mogelijk ‘iets extra’s’ hebben voor hun werknemers.

Kijk naar de nieuwe poll op sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK