KVGO leden bij Open Bedrijven dag op 25 maart

Al sinds 2019 bestaat de Open Bedrijven Dag. De dag waarop bedrijven het podium pakken en hun deuren gelijktijdig openen. De deelnemers organiseren naar eigen zeggen de ‘vetste’ dingen. Van een quiz-tour tot en met het maken van je eigen identiteitskaart. Ook de grafische branche doet mee.

Open Bedrijven Dag

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen mag nemen bij bedrijven uit uiteenlopende branches. Op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de Kempen en de Peel hun deuren, speciaal voor jou! Ben je dus een beroepskeuze aan het maken? Of op zoek naar een baan? Of misschien gewoon veel interesse in het grafische proces? Laat je dan op 25 maart verbazen over hoe onder andere de KVGO-leden Vrijdag Premium Printing en Moeskops Grafisch kleur geven aan Nederland! Lees voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven het bericht op onze website.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK