Labelspecialist Vebraco installeert Truepress Jet L350 UV

De Nederlandse drukkerij en labelspecialist Vebraco heeft een SCREEN Europe Truepress Jet L350 UV-machine aangeschaft om te voldoen aan de vraag naar steeds gevarieerdere labels in Nederland en daarbuiten.

Vebracoscreen

“Onze klanten vertellen ons dat ze onze flexibiliteit en snelheid van levering waarderen, dus toen we tegen een capaciteitsprobleem aanliepen en moeite hadden om aan de groeiende vraag te voldoen, hadden we een oplossing nodig waarmee we onze hoge normen konden handhaven. Een consistente hoge afdrukkwaliteit was een eerste vereiste, waaraan de digitale inkjet etikettenpers van SCREEN voldeed. Tot nu toe heeft onze nieuwe L350 UV volledig aan onze verwachtingen voldaan”, zegt Marcel Bulten (rechts op de foto), algemeen directeur van Vebraco.

Met ongeveer 10 medewerkers is Vebraco (ten zuid-oosten van Oss) een relatief klein bedrijf dat in de afgelopen tien jaar een sterk nationaal en internationaal klantenbestand heeft opgebouwd in het printen van etiketten voor de voedingsmiddelen-, chemie- en cosmetica-industrie. De nieuwe SCREEN-printer zal volgens Bulten helpen de activiteiten verder te diversifiëren. Hij zegt: “Onze expertise in voedseletiketten en etiketten in andere industrieën, gecombineerd met de trend van een toenemende behoefte aan kleine printrondes die snel geleverd moeten worden, heeft ons de afgelopen jaren geholpen nieuwe klanten te winnen, en met de nieuwe machine kunnen we deze groei voortzetten.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK