Drukservice Impressa installeert SCREEN Truepress Jet L350UV SAI S voor etikettenmarkt

Drukservice Impressa heeft met de installatie van een SCREEN Truepress Jet L350UV SAI-machine een verdere stap gezet naar uitbreiding in de digitale etikettendruk.

Drukservice Impressa Team Screen Machine
(van links naar rechts) Tom Bongaerts (CEO), Tom Cambré (CTO), Sammy Kennis (Digital print operator), Rick Bongaerts (Finishing operator).

“We besloten te investeren in digitale inkjettechnologie vanwege de mogelijkheid om snel kleine oplagen te produceren, wat cruciaal is voor onze klanten”, zegt Tom Bongaerts, CEO van Drukservice Impressa. “Voor onze klanten in de food business converter wilden we uitbreiden van cut-sheet en wrap-around labels naar zelfklevende labels voor high-speed toepassing. We kozen voor de SCREEN Truepress Jet L350UV SAI S vanwege zijn hoge productiesnelheid en kleurconsistentie, in combinatie met de extreme flexibiliteit die inherent is aan een digitaal platform. We kunnen er zeker van zijn dat het de exacte kleur zal produceren in elke extra drukgang, met snelheid en wendbaarheid.”

De Truepress Jet L350UV SAI van SCREEN helpt Drukservice Impressa ook om te diversifiëren en zijn klanten een volledig aanbod aan drukwerk te bieden. Daarnaast heeft Drukservice Impressa zich verdiept in andere marktsegmenten dan etiketten die het waard kunnen zijn om in te investeren, zoals niet-klevende productwikkels en afsluitdeksels.

Bron: Screen persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK