KVGO maakt van ‘KVGO Young Management’ programma serieus werk

Elke ondernemer weet dat het aantrekken van jonge mensen een flinke klus is. In zowel de productie, maar ook in het management is de roep om jonge enthousiaste mensen groot. Het nieuwe KVGO programma hield afgelopen week haar tweede bijeenkomst.

Amanda Merle

De eerste kick-off bijeenkomst werd in februari gehouden bij het inspirerende Expeditie BlueCity in Rotterdam. Vorige week vond de tweede bijeenkomst plaats bij bij Grafisch Bedrijf Goes (GBG). Op uitnodiging van directeur Chris van Antwerpen kwam een groep van 14 jonge (toekomstige) managers vanuit de leden bijeen.

Het KVGO helpt ondernemingen bij het stimuleren van het aantrekken van jongeren op management niveau

Met een aantal kennismakings- en netwerksessies onder leiding van Amanda Ronhaar en Merle Baake van Orange8 gingen de 14 deelnemers naar huis met nieuw opgedane ideeën en de intentie om ook in de toekomst met elkaar ervaringen uit te wisselen, samen te werken en elkaar te versterken!

Lees verder bij het KVGO

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK