Laatste zonnepaneel op het dak van De Groot – Grootsgedrukt.nl

Maar liefst 600 panelen werden er op het dak geïnstalleerd op de nieuwbouwhal van De Groot – Grootsgedrukt.nl in Goudriaan. Anton de Groot en leverancier Christiaan Hak van H.I.S. uit Giessenburg verrichtten de laatste plaatsing.

600 Panelen De Groot

Op zeven meter hoogte werd het paneel vakkundig gekoppeld door de directeur van het bedrijf, waarna in de loop van de dag de panelen in werking werden gesteld. Al eerder installeerde het bedrijf panelen op andere daken. De 600 panelen zouden volgens opgave van het bedrijf zelf goed zijn voor ca. 12,5% van de energiebehoefte van het bedrijf. Het streven is naar een 100% dekking door natuurlijke energie, maar Anton van den Berg moet dan op zoek naar andere mogelijkheden. De daken liggen vol.

Het bedrijf is volop bezig met verduurzaming en milieu, naar eigen zeggen zorgen zij voor een halve hectare bos voorzieningen per jaar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK