Rob van Wanrooy met pensioen

Iedereen met een flink stuk historie in het prepress segment van de printmediabranche kent Rob van Wanrooy. Vele jaren was hij het gezicht van Crosfied, destijds de ontwikkelaar van rotatiescanners en high-end pagina pagina opmaak systemen. Daarna werkte hij maar liefst ruim 28 jaar in verschillende functies bij manroland.

Sign Print Expo 2022 Sessie 1
Rob van Wanrooy (vierde van links) tijdens ‘ronde tafel gesprek’ op Sign & Print Expo
Rob Van Wanrooy
Rob van Wanrooy

Crosfield was destijds gevestigd in Amersfoort en van daaruit werd vooral de Nederlandse markt bediend. Rob heeft in zijn loopbaan altijd commerciële functies vervuld. Het reizen naar Hemel Hempstead (waar Crosfield was gevestigd) was voor hem bijna wekelijkse kost om aldaar scanners en laten opmaaksystemen aan klanten te tonen.

De redactie van printmedianieuws/blokboek nodigde Rob in 2022 nog uit als gastspreker bij de Sign&Pint Expo.

Aanstaande vrijdag sluit hij zijn loopbaan af. Mocht iemand hem nog een mail willen sturen, dan kan dat tot en met vrijdag.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK